Biblioteca de Recursos

Tipo de Recurso
Tipo de Material
Tipo de Membresía
Clasificación Global
Idioma
Treballem l’acompanyament en situacions emocionalment complexes gràcies a la comprensió de les “Cinc fases de la complexitat emocional”.
Podcast
T0
Jornada de reflexió sobre la salut emocional a partir del paradigma de la salutogènesi i el treball per a la prevenció. També va ser un espai per conèixer els diferents programes que es duen a terme als territoris.
Podcast
T0
Parlem al programa "Volem ser educats" (La Caravana - Ràdio Estel) sobre les baralles entre germans/es amb l'Oriol Julià i Laura Torrella.
Podcast
T0
Los círculos generan un espíritu de comunidad y desarrollan el sentimiento de pertenencia a un grupo. Todos, absolutamente todos, somos importantes cuando formamos parte de un círculo.
Blog
T0
L'Oriol Julià i la Laura Torrella parlen al programa "Volem ser educats" (La Caravana - Ràdio Estel) de si el comportament del nen o nena és bo o dolent, depenen de si és problemàtic o no per l'adult.
Podcast
T0
Tornem al programa "Volem ser educats" (La Caravana - Ràdio Estel) per parlar aquest cop de com comuniquem notícies complicades als infants.
Podcast
T0
Aprende a saber situar dónde te encuentras en el acompañamiento y en qué lugar está la persona o grupo a quien acompañas.
Materiales y publicaciones
T0
Pautes i recursos per a ensenyar als adolescents la importància que té el món interior en el seu desenvolupament personal.
Podcast
T0
Parlem de temes com l'enfado, decepció i frustració en el context de les festes nadalenques i dels Reis Mags.
Podcast
T0
Visitem l'estudi liderat pel Joan Trias al programa "Volem ser educats" (La Caravana - Ràdio Estel) per parlar sobre #EducacionEmocional.
Podcast
T0
Hablamos de la importancia de la gestión emocional en los tiempos complejos que estamos viviendo y vemos algún consejo para poner en práctica.
Podcast
T0
L'Estudi Salut Emocional Jove (SEJ) del Garraf es va realitzar durant l'any 2020. Podeu accedir a l'informe, la presentació de l'estudi i els materials pedagògics derivats del treball amb els i les joves del territori.
Materiales y publicaciones
T1
Jornada #APRB del 26 d'abril de 2021 en la que SEER vàrem participar amb la ponència titulada "La mirada socioemocional en l'abordatge del bullying".
Podcast
T0
Conferència SEER a Cerdanyola durant l'acte inaugural del curs 2017-2018 on es va presentar el programa PDA Bullying.
Podcast
T0
La Laia Català i l'Oriol Julià d'Equip SEER visiten el programa "Volem ser educats" (La Caravana - Ràdio Estel). per parlar sobre diversos aspectes relacionats amb els infants amb especial focus en la comunicació.
Podcast
T0
El presente vídeo muestra la presentación del programa PDA Bullying de la mano de Ramiro Ortegón, socio de Equipo SEER, durante el III Simposio Mediterráneo de Promoción de la Salud celebrado en Girona en el 2017.
Materiales y publicaciones
T0
Presentació de l’Estudi "Salut Emocional Jove" al territori del Garraf. Una proposta del Consell Comarcal del Garraf en el marc de la col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’identificar el moment socioemocional dels i les joves del Garraf.
Podcast
T0
SEER i PDA Bullying hem participat de la creació del manifest de VSI, on hem fet revisió, aportació de mirada, incorporació de continguts.
Podcast
T0
Acte de presentació del Protocol Municipal per a la Prevenció de l'Assetjament entre Iguals i la Promoció de la Convivència.
Podcast
T0
Descubre en esta entrevista a Anna Serra, qué busca el profesorado en un taller de sensibilización de Bullying, y cómo se vive desde dentro, como facilitadora.
Blog
T0
7è Seminari d'Educació Inclusiva: L'escola com a generadora de benestar emocional. Una trobada de bones experiències on Equip SEER vam tenir presència amb la ponència del títol, a càrrec del Ramiro Andrés Ortegón Delgadillo.
Podcast
T0
Tornem a l'estudi de Ràdio Estel, al programa El Matí (amb el Pol Marsà i la Mercè Raga) per parlar aquest cop de salut mental i joves.
Podcast
T0
En este episodio hablamos sobre el cambio, el acompañamiento, los objetivos, el background de Javi, y la salud mental.
Podcast
T0, T1
En este "Episodio 0" contamos con Laura Torrella (Directora Ejecutiva de SEER), y con una invitada externa, Marta A. Jou hablándonos sobre PNL.
Podcast
T0, T1
Creamos un espacio vivencial para reflexionar sobre el fenómeno Bullying, favoreciendo la promoción del bienestar y la resolución de diferentes situaciones de conflictos producidas en el entorno escolar.
Blog
T0
Segment de notícies de TV3 que mostra el Programa Educatiu en col·laboració amb Save The Children i el Consorci d'Educació de Barcelona. Aquest programa aborda de manera integral el problema del bullying a les escoles.
Materiales y publicaciones
T0
Layer 1