Vídeo TV3 programa a Escola Bosc de Montjuïc

enero 8, 2024
Bullying
Segment de notícies de TV3 que mostra el Programa Educatiu en col·laboració amb Save The Children i el Consorci d'Educació de Barcelona. Aquest programa aborda de manera integral el problema del bullying a les escoles.

El material que us presentem consisteix en un segment de notícies de TV3, datat el 17 de juny del 2017, que mostra una iniciativa transformadora desenvolupada en col·laboració amb Save The Children i el Consorci d’Educació de Barcelona. Aquest programa aborda de manera integral el problema del bullying a les escoles, oferint eines essencials tant per a mares i pares com per a l’alumnat.

Aquest vídeo captura la sensibilització de la comunitat educativa sobre el bullying, una qüestió cada vegada més preocupant. Amb testimonis de pares i mares expressant les seves inquietuds i d’un infant enfocant-se en la necessitat d’empatia, el programa ressalta la importància de comprendre les diverses perspectives dins l’entorn escolar posant les emocions com a punt de partida.

Així, a través d’imatges de sessions realitzades per SEER a l’Escola Bosc de Montjuïc, es destaca la importància d’abordat la problemàtica a partir de trencar certes creences i treballar l’habilitat de l’empatia, tot creant un espai segur per a l’expressió i la comprensió.

Per als professionals de l’àmbit educatiu, aquest material proporciona una visió pràctica de com abordar el bullying, integrant estratègies emocionals efectives. Alhora, les famílies trobaran en aquest vídeo una guia essencial per comprendre les dimensions emocionals del bullying i com abordar-ho de manera col·lectiva.

Salut i Educació Emocional. (2017, 13 de juny). PDA Bullying TV3 Escola El Bosc – Educació emocional a les escoles, clau contra el bullying [Vídeo]. YouTube.

Comparte:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Otros tipos de Recursos

Posts del Blog de Campus SEER

Social Media

Más leídos

Recive aviso de las Novedades

Suscríbete a la Newsletter

No spam.

Categorías

Más de Blog

Posts relacionados

Layer 1